Personvernerklæring for FLXBL

1. Om FLXBL

Takk for at du bruker produktene og Tjenestene som tilbys på FLXBL applikasjonen og tilhørende nettsted (https://www.flxbl.no) og andre tilbud fra FLXBL (samlet “FLXBL-plattformen”).

FLXBL-plattformen eies av FLXBL AS, et privat aksjeselskap etablert i Norge, registrert under nummer 925 427 918, og med registrert forretningsadresse Andåsveien 102, 4625 Flekkerøy, Norge.

Når du kjøper og bruker produkter og tjenester (“Tjenesten”) levert av FLXBL-plattformen, inkludert tilknyttede selskaper (“FLXBL”, “vi”, “oss” “vår”) på FLXBL-plattformen, vil FLXBL samle inn, bruke og behandle din personlige informasjon. FLXBL tar personvernet ditt på alvor og behandler dine personlige opplysninger på en sikker og konfidensiell måte.

Denne personvernerklæringen (“Personvernerklæringen”) forklarer hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler dem, til hvilke formål og på hvilket grunnlag. Personvernerklæringen forklarer også hvilke rettigheter du har og hvordan du kan håndheve disse med hensyn til vår behandling av dine personopplysninger.

FLXBL er behandlingsansvarlig for behandling av dine personopplysninger når du bruker Tjenesten vår, i samsvar med denne personvernerklæringen. Dette betyr at FLXBL er ansvarlig for å bestemme formålene med behandlingen av personopplysninger i Tjenesten og for å overholde personvernlovgivningen. Hvis du ønsker å kontakte FLXBL angående behandling av personopplysninger i Tjenesten, vennligst bruk kontaktinformasjonen som er inkludert nederst i denne personvernerklæringen.

Hvis du vil ha mer informasjon om Tjenesten, kan du lese “FLXBL generelle vilkår” ved å klikke her (hyperlink to terms and conditions).

2. Formål og grunnlag for behandling av personopplysninger i Tjenesten

2.1 Registering og administrering av din brukerkonto

For at vi skal kunne konfigurere og administrere brukerkontoen din i Tjenesten, må vi behandle personopplysningene dine. Når du oppretter en brukerkonto i applikasjonen(e) vår(e), skriver du inn fullt navn, fødselsdato, e-postadresse og passord. Vi trenger denne informasjonen for å kunne tilby Tjenesten til deg og skille deg fra andre brukere. Dersom du registrerer deg som trener vil du også bli bedt om å oppgi bosted, telefonnummer og profilbilde der ansiktet ditt vises tydelig. Denne informasjonen er nødvendig for å innen Tjenesten vår identifisere deg og for at du vil være søkbar blant kunder som forespør trener i ditt område. Denne informasjonen kan editeres i innstillingene på din profil. Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger som beskrevet i dette punktet er at behandlingen er nødvendig for å utføre kontrakten med deg (se ” FLXBL generelle vilkår ” eller andre gjeldende vilkår for Tjenesten).

2.2 Tilby delingsfunksjoner

Når du bruker funksjoner som “del appen”, “e-post denne siden” og andre lignende delingsfunksjoner, behandler vi personopplysninger om deg, for eksempel brukernavnet og enhets-ID-en. Vi gjør dette med det formål å tilby funksjonen til deg, samt å analysere funksjonaliteten til funksjonene.

Videre kan du velge å dele opplysninger om deg selv ved å bidra med brukergenerert innhold til Tjenesten (blogg, Sosiale Medier eller lignende). Vær oppmerksom på at opplysningene du avslører i slike forum er offentlige. Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger som beskrevet i denne delen er å oppfylle din uttrykkelige forespørsel og våre legitime interesser i å forbedre Tjenesten vår.

2.3 Håndtering av bestillinger og behandling av betalinger

Når du kjøper et produkt eller en tjeneste innenfor Tjenesten vår, når du bruker FLXBL-plattformen, må vi behandle dine personopplysninger, for eksempel brukernavnet, det fulle navnet, e-postadressen, postadressen, kredittkortinformasjonen og IP-adressen. Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger som beskrevet i dette punktet er at behandlingen er nødvendig for å utføre kontrakten med deg (se ” FLXBL generelle vilkår ” eller andre gjeldende vilkår for Tjenesten).

2.4 Kundeservice og tilbakemelding

Vi setter pris på tilbakemeldinger fra deg og ønsker å løse eventuelle problemer du har med Tjenesten. For at vi skal kunne hjelpe deg med tilbakemeldinger og spørsmål, samt tilby deg hjelp i forbindelse med din bruk av Tjenesten, behandler vi dine personopplysninger for å identifisere deg og gi deg kundeservice. Du kan kontakte oss via e-post på denne adressen: support@flxbl.no. Avhengig av hjelpen du trenger, kan vi be deg om å sende inn ytterligere personopplysninger for å gi deg riktig kundeservice. Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger som beskrevet i denne delen er å oppfylle din uttrykkelige forespørsel, å utføre kontrakten med deg og vår legitime interesse i å forbedre Tjenesten vår.

2.5 Markedsføring

Vi vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av Tjenesten vår. Derfor vil vi sende deg, eller på annen måte varsle deg, om ulike tilbud og aktiviteter via e-post, f.eks. i form av nyhetsbrev, markedsføringsmateriale, unike tilbud basert på dine preferanser eller informasjon om andre spesialtilbud. For dette formålet vil vi behandle e-postadressen din samt tidligere preferanser, kjøp eller deltakelse i konkurranser og spesielle arrangementer.

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger for markedsføringsformål er ditt samtykke og vår legitime interesse i å informere deg om Tjenesten og sikre at du får størst mulig fordel av Tjenesten. Du vil kunne administrere samtykkene dine for denne behandlingen når du konfigurerer brukerkontoen din, eller senere og når som helst ved å klikke på innstillingene i brukerkontoen din eller ved å kontakte oss via e-post ved å bruke e-postadressen vi har gitt nederst i denne personvernerklæringen. Å trekke ditt samtykke tilbake vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen før du trakk samtykket tilbake.

2.6 Bestilling, tilbud og administrasjon av klasser, kurs og treningsøkter

Når du som bruker av Tjenesten, benytter, bestiller eller ber om treningsklasser, kurs og treningsøkter, eller hvis du som trener benytter, bestiller eller ber om opplæringskurs, klasser og treningsøkter, må du registrere opplysninger som er nødvendig for at vi kan tilby deg Tjenesten til bruk for dette. Som et eksempel; når du registrerer deg for en treningsøkt som en del av Tjenesten vår, behandler vi personopplysningene om deg, inkludert, men ikke begrenset til, brukernavnet ditt, fullt navn og e-postadresse og andre detaljer som er registrert av deg vedrørende treningsøkten. Vær oppmerksom på at andre typer personopplysninger ut over de som er oppført her kan behandles i forbindelse med slike treningsøkter avhengig av hva som er nødvendig informasjon for det konkrete tilfellet. Det juridiske grunnlaget for slik behandling er ditt samtykke, og at behandlingen er nødvendig for å utføre kontrakten med deg (se ” FLXBL generelle vilkår ” eller andre gjeldende vilkår for Tjenesten).

2.7 Forhindre og avdekke misbruk av Tjenesten

Hvis vi mistenker eller oppdager uregelmessig aktivitet i kontoen din, vil vi ta nødvendige tiltak. Dette kan omfatte behandling av personopplysninger knyttet til den aktuelle kontoen. Det juridiske grunnlaget for behandling av opplysninger som beskrevet i denne delen er våre legitime interesser i å forhindre og oppdage misbruk av Tjenesten.

2.8 Forbedre og utvikle Tjenesten

Når du bruker Tjenesten vår, samler vi inn og bruker personopplysninger knyttet til brukeraktivitet, for å analysere hvordan Tjenesten vår fungerer og forbedre dem tilsvarende. For eksempel vil vi beholde og evaluere informasjon om dine nylige besøk til og bruk av Tjenesten vår, samt hvordan du beveger deg rundt i forskjellige deler av Tjenesten vår. En slik analyse hjelper oss med å forstå hvordan besøkende og kunder bruker og navigerer på FLXBL-plattformen, slik at vi kan gjøre Tjenesten vår bedre og enda mer brukervennlige. Selv om noen av opplysningene som er samlet inn for disse formålene inneholder dine personopplysninger, vil de fleste opplysningene som er samlet inn fra analysen, vanligvis ikke inneholde noen personopplysninger.

Tjenesten bruker forskjellige teknikker for å kunne huske innstillingene og preferansene dine, for å tilpasse utseendet og opplevelsen av Tjenesten eller for reklame og analyse. For mer informasjon om hvordan vi bruker teknologier for personalisering, reklame og analyse, se punkt 2.5 “Markedsføring” og punkt 8 “Informasjonskapsler og lignende teknologier”

Det juridiske grunnlaget for behandlingen beskrevet ovenfor er våre legitime interesser i å forbedre og utvikle Tjenesten vår.

2.9 Lokalisering

Noen av FLXBL Tjenesten lar deg dele stedsopplysninger (som lokasjonsdata mv.). Hvis du tillater deling av stedsopplysninger, vil FLXBL samle inn og bruke stedsopplysningene dine for å gi deg stedsrelaterte tjenester og annonser. For eksempel kan noen tillegg eller tilbud være tilgjengelig for brukere i dedikerte områder. Den GPS-baserte geografiske plasseringen din blir bare tilgjengelig for oss med ditt forutgående samtykke. Stedsopplysningene brukes og lagres bare i den perioden som kreves for levering av stedsrelaterte tjenester.

Avhengig av tjenesten bruker FLXBL følgende posisjonsopplysninger:

  • geografisk lokaliseringsopplysninger basert på koordinater hentet fra GPS i mobil enhet
  • nettverksbaserte geografiske lokaliseringsopplysninger basert på nærheten av basestasjon eller plasseringen av WiFi-nettverk

Det juridiske grunnlaget for behandling av opplysninger som beskrevet i dette punktet er ditt samtykke.

3. Tilgang til personopplysninger

Enkelte tjenester som FLXBL tilbyr, bruker underleverandører og tredjeparts tjenester for å gi autentisering av Tjenesten. I forbindelse med slik bruk vil visse personopplysninger angående bruker- og / eller medlemsopplysninger automatisk overføres til og fra FLXBL. Formålet med denne delingen er å gi deg de Tjenesten du har bedt om.

I tillegg kan FLXBL bruke tredjeparter, inkludert tilknyttede selskaper, til å samle inn og behandle personopplysninger på FLXBLs vegne, for å gi deg Tjenesten, samt forbedre og utvikle FLXBL-plattformen. Slike underleverandører av IT-tjenester inkluderer for eksempel Paperform jfr. punkt 3.1. Disse underleverandørene kan ha tilgang til personopplysninger hvis personopplysningene lagres hos underleverandøren eller på andre måter er tilgjengelige for underleverandøren i samsvar med deres kontrakt med oss. FLXBL har inngått databehandleravtaler med disse underleverandørene, som behandler opplysningene i samsvar med vilkårene i databehandleravtalen og i henhold til vår instruks. Underleverandøren kan bare bruke personopplysningene til de formål FLXBL bestemmer og som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvis du vil vite mer om hvordan tredjeparts tjenesteleverandører håndterer personopplysninger, oppfordrer vi deg til å besøke websiden til den aktuelle tredjepartstjenesteleverandøren og finne den respektive personvernpolitikken.

Informasjon om deg i forhold til din bruk av Tjenesten vil bli behandlet på en sikker og konfidensiell måte, og vil bare være tilgjengelig av personell eller tredjepart hvis det er nødvendig for å kunne tilby Tjenesten til deg.

FLXBL avslører ikke personopplysninger under andre omstendigheter eller måter enn det som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre du eksplisitt ber om eller gir samtykke til slik avsløring.

3.1 Liste over tredjeparts tjenesteleverandører

FLXBL bruker flere tredjepartsleverandører som behandler personopplysninger på vegne av FLXBL med det formål å tilby Tjenesten til deg. Bruk av tredjepartsleverandører inkluderer blant annet:

Navn på tredjeparts tjenesteleverandør Tredjepartstjeneste
SES (Simple Email Service) E-mail server
Cloud Watch Sever monitoring
S3 (Simple storage Services) Picture/image hosting app on server
AWS (Amaszone Web Services) Hosting platform
Stripe Payment gateway
Firebase Push notifications
Google Cloud Platform Location and map
Paperforme Marketing
3.2 Overføring av personopplysninger til tredjeland

For å levere Tjenesten til deg, kan FLXBL være nødt til å overføre dine personopplysninger til land utenfor EU / EØS (“tredjeland”) ved bruk av ovennevnte tredjeparts tjenesteleverandører, hvis slike tjenesteleverandører er lokalisert i et tredjeland eller bruker underprosessorer lokalisert i tredjeland. FLXBL vil ikke overføre personopplysninger til tredjestater utenfor EU / EØS som ikke tilbyr tilstrekkelig beskyttelse, med mindre passende garantier er på plass, for eksempel å inngå EUs standardavtaleklausuler. FLXBL kan overføre samlede personopplysninger til både innenlandske og internasjonale tredjeparter for i) å forbedre eller utvikle Tjenesten og ii) sikre at Tjenesten fungerer tilfredsstillende.

4. Informasjonssikkerhet

Vi håndterer personopplysningene dine på en sikker måte og har etablert prosedyrer som tilfredsstiller kravene som er beskrevet i personvernlovgivningen. Sikkerhetstiltakene er både tekniske, kontraktsmessige og organisatoriske. Vi foretar jevnlige vurderinger av sikkerheten i alle sentrale systemer som brukes til håndtering av personopplysninger. Vi har også inngått avtaler med underleverandørene våre som håndterer personopplysninger på våre vegne, som krever at de sørger for passende informasjonssikkerhet angående Tjenesten de gir oss.

Vi begrenser tilgangen til personopplysninger som behandles i Tjenesten til personell som har behov for tilgang for å kunne utføre sine oppgaver. Vi har mekanismer og rutiner for tilgangskontroll slik at personopplysninger bare er tilgjengelig for personell med et legitimt behov.

5. Sletting

Vi sletter personopplysninger når det ikke lenger er behov for å beholde disse for de formålene de ble samlet inn for, se punkt 2.

Hvis du sletter brukerkontoen din, vil vi slette alle personopplysningene vi har om deg i forhold til kontoen din innen 7 dager etter bekreftelse på sletting. Hvis du igjen vil bruke Tjenesten etter bekreftelse på sletting av konto, må du opprette en konto fra bunnen av. Dersom du har forpliktende kundeforhold i appen vil du måtte fullføre dette før du på nytt kan be om sletting.

Vær oppmerksom på at visse typer opplysninger kan oppbevares i lengre tid hvis slik oppbevaring er nødvendig for å løse tvister, håndheve FLXBL brukeravtaler eller for å overholde tekniske og juridiske krav eller begrensninger knyttet til sikkerhet, integritet og drift av Tjenesten.

6. Dine rettigheter

Du har en rekke rettigheter i forbindelse med FLXBL ‘behandling av dine personopplysninger. Hvis du har spørsmål eller ønsker å håndheve rettighetene dine, oppfordrer vi deg til å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen som er inkludert nederst i denne personvernregelen.

Nedenfor kan du se hvilke rettigheter du har til enhver tid:

 Rett til tilgang: Du har tilgang til opplysningene som er registrert i Tjenesten, og kan få tilgang til disse opplysningene via brukerkontoen din. Hvis opplysninger er feil eller utdaterte, kan du redigere dem selv via brukerkontoen din. Du kan også be om tilgang til hvilke personopplysninger vi har registrert om deg gjennom brukerkontoen din, i den grad denne retten ikke er begrenset av gjeldende lov. Vi forbeholder oss retten til å kreve at personen som ber om tilgang verifiserer identiteten sin, for å sikre at personopplysningene blir utlevert til riktig person.

 Rett til rettelse eller sletting: Du har tilgang til opplysningene som er registrert i Tjenesten, og kan få tilgang til disse opplysningene via brukerkontoen din. Hvis opplysninger er feil eller utdaterte, kan du redigere dem selv via brukerkontoen din. Vær oppmerksom på at du ikke kan benytte deg av Tjenesten hvis du sletter visse opplysningskategorier. Hvis du ikke kan slette eller oppdatere bestemte opplysninger, kan du be om at vi retter eller sletter dem. Vi vil så langt som mulig svare på en forespørsel om å slette personopplysninger, men vi kan ikke gjøre dette hvis det er tvingende grunner til ikke å slette, for eksempel at vi må lagre informasjonen for dokumentasjonsformål.

 Rett til å trekke tilbake samtykke: Hvis du har gitt samtykke til at vi behandler personopplysningene dine for å motta nyhetsbrev eller andre former for markedsføring, kan du når som helst trekke tilbake dette samtykke. Når vi sender ut nyhetsbrev, har vi ordnet det slik at du enkelt kan svare på denne typen kommunikasjon, og vi vil da sørge for at du ikke vil motta denne type nyhetsbrev eller markedsføring.

 Rett til å motsette eller begrense en behandlingsaktivitet : Under visse betingelser kan det hende du har rett til å motsette deg, eller be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger. Dette kan være tilfelle der vi behandler dine personopplysninger basert på våre legitime interesser, for eksempel i relasjon til reklame- og personaliseringsteknologier.

 Rett til å klage til tilsynsmyndighet : Hvis du er uenig i måten FLXBL behandler personopplysningene dine på, kan du sende inn en klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten (i Norge: Datatilsynet). Vi håper at du velger å kontakte oss først ved å bruke den oppgitte e-postadressen nederst i denne personvernerklæringen.

7. Særlig angående barns privatliv

FLXBL samler ikke bevisst personlig informasjon fra barn under 18 år. Skulle FLXBL bli oppmerksom på at vi utilsiktet har samlet personopplysninger fra barn under 18 år, vil FLXBL ta rimelige tiltak for å umiddelbart slette slike personopplysninger fra FLXBLs poster.

Vær oppmerksom på at FLXBL har avtaler med tredjeparts tjenesteleverandører som kan ha tilgang til opplysninger samlet inn og behandlet gjennom FLXBL’ tjenester. Slike tredjeparts tjenesteleverandører er underlagt deres egne retningslinjer, herunder relatert til sporingsteknologier for analyse og annonsevisning. FLXBL oppfordrer derfor foreldre til å gjennomgå listen over operatører ovenfor og bli kjent med tredjepartenes politikk og praksis.

Hvis du har flere spørsmål om FLXBLs personvernpraksis relatert til barn under 18 år, kan du kontakte oss ved å bruke e-postadressen som er oppgitt nederst i denne personvernerklæringen.

8. Cookies (informasjonskapsler) og lignende teknologier

Tjenesten vår bruker informasjonskapsler og lignende teknologier, for eksempel beacons eller pikselkoder. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som er lagret i nettleseren din eller enheten din, noe som får en webside til å gjenkjenne nettleseren eller enheten hver gang. Web beacons eller pixel tags har lignende funksjoner som cookies. De er elektroniske “tegn”, ofte ikke synlige for en sluttbruker, som lar FLXBL telle brukere som har besøkt bestemte sider eller sett på bestemte annonser. Både nettsiden og samarbeidspartnerne kan bruke informasjonskapsler og lignende teknologier.

Informasjonskapsler inneholder blant annet informasjon om navigering, besøkelsestid, nettleserversjon etc., og vil bli samlet inn for markedsføringsformål og for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

FLXBL bruker følgende informasjonskapsler og lignende teknologier:

 Facebook pixels  Om Facebook-pikselen | Hjelpesenteret for Facebook Business(include when added to the website)

 Paperform – Privacy Policy | Paperform: Online Form Builder And Form Creator

Vær oppmerksom på at også e-post og annen elektronisk kommunikasjon FLXBL sender til deg kan inneholde pikselkoder som gjør det mulig for FLXBL å spore din bruk av kommunikasjonen, inkludert om kommunikasjonen ble åpnet og / eller hvilke lenker som ble klikket på, hvis noen. Denne informasjonen gjør det mulig for FLXBL å gjenkjenne hvor mange brukere som har fått tilgang til bestemte sider og banen de tok, og vil ikke inneholde personlig identifiserbar informasjon.

Hvis du ikke vil at informasjonskapsler eller andre lignende teknologier skal lagres, kan du endre innstillingene i nettleseren eller enheten din. Du kan også slette eksisterende informasjonskapsler og lignende teknologier. Hvis du velger å slette eller ikke godta informasjonskapsler, kan du oppleve redusert funksjonalitet i Tjenesten.

Hver nettleser eller enhet har instruksjoner om hvordan du håndterer informasjonskapsler og relatert teknologi gjennom personvern- og sikkerhetsinnstillinger:

 Klikk her hvis du bruker Chrome

 Klikk her hvis du bruker Internet Explorer

 Klikk her hvis du bruker Safari

 Klikk her hvis du bruker Firefox

 Klikk her hvis du bruker Opera

 Klikk her hvis du bruker Microsoft Edge

9. Endringer i denne policyen

FLXBL kan gjøre endringer i denne personvernregelen. Du finner alltid den nyeste versjonen på www.flxbl.no. Vi vil varsle alle brukere på praktisk og tilgjengelig måte i tilfelle materielle endringer.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer angående denne personvernerklæringen eller til hvordan FLXBL behandler personopplysninger i Tjenesten, kan du kontakte oss på følgende måter:

support@flxbl.no